onsdag 31 augusti 2011

Ny adress

Vilken lycka! Vi fick lägenheten. Om ni är nyfikna kan ni se bilder här: http://www.domain.com.au/Property/For-Rent/Studio/NSW/Paddington/?adid=6065949
Innan vi fick reda på de glada nyheterna var vi på andra sidan bron i Kirribilli och tittade på en annan lägenhet. Det var riktigt mysigt där med fantastiska vyer över hamnen. När vi var klara tog vi och traskade över Harbour Bridge för att betala depositionen för lägenheten. Sedan mötte vi upp Elin och gick till Darling Harbour och Operahuset. En bra dag med andra ord!


Solen stekte skönt på Lower north shore

Här pratar Tobias med en av alla mäklare.

Klara på väg över Harbour bridge

Utsikt över hamnens inlopp från bron

Klara och Elin sitter och lapar sol i Darling harbour

Idag såg vi operahuset från nära håll

3 kommentarer:

  1. Grattis till lägenheten! Nu kan ni släppa det och vara turister ett par dagar:) Vilka fina bilder ni tagit. Visst är Nikon bra?

    Jag är på högskolan idag men är hemma på lite lunch. Föreläsningarna är intressanta, vi har fått massor av litteratur och massor av uppgifter som ska lämnas in...så jag behöver inte rulla tummarna. Tur att det är kul och intressant.

    När flyttar ni in förresten?

    Sköt om er! Kram Anette & Peter

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det ordnade sig med lägenhet så snabbt! Ser verkligen fin ut. Passa på att ta lite ledigt nu. Idag har Ika hittat ut en stund troligtvis när ytterdörren stod öppen ett tag. Plötsligt var hon på altanen men hon kom snällt in när jag öppnade. Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det känns riktigt skönt att ha fått en lägenhet. Vi flyttar in om två veckor och kan bo kvar här tills det är dags att flytta in. Nu är det bara ett jobb som saknas för Klaras del. Jag ska söka några jobb imorgon. Elin sa att de behövde en receptionist på hostelet där hon bor så jag ska dit och se om jag har någon tur. Vi måste öppna bankkonto och så med så det blir ingen vila än.

    Låter som att ni har fullt upp där hemma på olika sätt. Med Ika i närheten är det alltid någonting på gång. Kramar

    SvaraRadera