söndag 1 januari 2012

2012 time to dream

De här kompisarna satt och tjötade på vår balkong. Ser ni spindelnätet i bakgrunden?

Vi rekar inför fyrverkerierna. Vi bestämde oss för att
den här platsen duger bra.

Strax innan familjefyrverkerierna börjar vid nio.

Många av fyrverkerierna avfyras från bron.




Vi var inte de enda som fotograferade.

Detta måste väl innebära att 2012 kommer bli ett bra år?

Ett nytt år har börjat och det är dags för stadens alla människor att gå vidare.

Vi var inte ensamma av att slöa i solen idag.

Gott nytt år till alla er där hemma! Här har vi spenderat första dagen på det nya året på Bronte Beach. Inte ett moln på himlen, 27 grader i luften och 22 i vattnet. Helt klart en perfekt sommardag. När vi kom till stranden senast möttes vi av besvikelsen att den var stängd på grund av för farliga förhållanden i vattnet. Eftersom det ändå tar oss en halvtimme att åka ville vi kolla upp om det fanns någon sida på internet där man kan se om stranden är öppen eller inte. Vi hittade en sida med information om alla stränder och vilka faror som finns just där samt statistik om räddningar. Bronte hade bara tre faror, hajrisk, maneter och strömmar... det är tur att livvakterna finns där.

Igår åt vaknade vi av regn och fågelkackel. Typiskt när vädret har varit så fint den senaste veckan. Vi hade tänkt att gå till Botaniska och vara där hela dagen för att vänta in fyrverkerierna. Men eftersom vädret var lite ostadigt drog vi på det och när vi väl kom fram vid halv fyra var det redan fullt. Typiskt! Det löste sig väldigt bra ändå. Vi var på pubbar i The Rocks och dansade på gatorna och till fyrverkerierna vid nio och tolv gick vi ner till brofästet av Harbour Bridge och fick se smällarna på nära håll. Vilken kväll det var! Och det märker man av idag, vi är ordenligt trötta.

1 kommentar:

  1. God fortsättning på er. Lite slött här hemma idag. Nu har syskonen åkt hem och katterna är enda sällskapet igen. Blir väl ännu mer så framöver :) Fyrverkerier har vi dock haft här också även om det är i en annan division än hos er. Allt annat var sig också likt med middag, champagne och trevligt sällskap. Ett spännande år ligger framför oss alla. Sköt om er.

    SvaraRadera