söndag 26 februari 2012

Sista helgen i Sydney

Perfekta förhållanden på Bronte


På färjan mot Taronga Zoo

Den sista turen i hamnen?

Trötta koalor


Girafferna har stans bästa utsikt


Getternas utsikt duger bra den med


Gorillorna spexade



Vi är ganska trötta nu när sista helgen i Sydney nästan slut. Det har sina skäl, Tobias projekt börjar närma sig sitt slut, jag försöker jobba undan en del inlämningsuppgifter innan vi åker plus att jag har haft två yogademonstrationer på en skola. Vardera med 90 elever. Fiona ska börja ha yogaklasser på en gymnasieskola för flickor. Skolan anordnar lunchaktiviter för elevernas välbefinnande. Det är något som vi skulle ta efter i de svenska skolorna.

Vi tycker att det är lika bra att sluta på topp så i fredags åt vi indiskt på piren i Woolloomooloo, lördagen spenderade vi på Bronte och idag har vi varit på Taronga Zoo. Men detta är bara början på en händelserik sista vecka. På tisdag ska vi för fjärde och sista gången gå till Operahuset. Denna gång för att se Ryan Adams. På onsdag flyttar vi ut ur vår lägenhet för att bo de tre sista nätterna i stan hos Paul och Hayley där vi började vår vistelse. På lördag flyger vi till Alice Springs varifrån vi ska köra tillbaka till Sydney, via Uluru, Kangaroo Island och Great Ocean Road, bland mycket annat.

2 kommentarer:

  1. Kul att ni hann ut till Taronga zoo! Skön stil på kängururna:) Ha´nu en skön sista vecka i Sydney och var rädda om er på er roadtrip to outback! Många kramar från Mamma, Pappa, Ika och Selma

    SvaraRadera
  2. Det ångrar vi verkligen inte. Vi hade en jättemysig dag med perfekt zooväder. Nu har vi nedräkning till semestern. Vad glada vi blir att Ika och Selma hälsar till oss med. Kramar till er alla!

    SvaraRadera