måndag 18 juli 2011

dyk och hajjakt

Nu har Tobias klarat av sina dyk och fatt sitt certifikat. Imorgon ska vi ut pa djupt vatten som en del i att bli avancerade dykare. Idag tog vi ledigt fran tuberna men spenderade storsta delen i vattnet anda. Forst var vi pa Aow Leuk-stranden och snorklade och framat kvallen tog Tobias dykinstruktor med oss till Shark Bay dar vi mycket riktigt fick syn pa en meter lang revhaj. Vi tar oss runt pa motorcykel och nu ar vi pa den storsta turiststranden pa on, men vander snart tillbaka hem till var lilla by.
Klara spenderar formiddagen pa stranden nar Tobias ar i skolan.

Helt ok eftermiddag efter tidiga dyk.

Tobias forsta dyk.

Det ar ganska tungt att klattra upp for stegen med all utrustning.

Forberedelse av utrustningen infor dyk.

Trots 29 grader i havet ar det skont med en varm kopp te och solsken efter ett dyk. I bakgrunden skymtar Shark Island som fatt sitt namn fran ons form (inte forekomst av haj).


Bra snorkling, fiskarna var inte blyga.

Trivs i vattnet...
...fiskforvandlingen har paborjats.

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Ska bli intressant att höra er berätta mera detaljer när ni kommer hem, ser fram emot det. Ikväll får vi besök av Stefan och Gudrun. Har förberett god mat och dryck. Sköt om er! Kram Anette & Peter

    SvaraRadera
  2. Åh! Tobias, vad häftigt! Jag blir så avundsjuk och så lycklig när jag såg bilden på dig! Rysningar och nästan lite tårögd! Stolt syster :)

    SvaraRadera