torsdag 14 juli 2011

Koh Tao

De senaste dagarna har vi varit pa stranden i Haad Khom och gjort en utflykt till nationalparken Ang Thong samt tagit baten till Koh Tao. Vi kande oss redo for att aka vidare och for att ta tag i dykningen som vi ska sysselsatta oss med har. Ang Thong ar inspirationskallan till boken och filmen The Beach aven om filmen ar inspelad i vastra Thailand ar det dar den utspelar sig. Den ligger ungefar tva timmar ut i havet fran Koh Pha Ngan. Igar var det dags att borda en bat igen och denna gang for att forflytta oss till dykon. Tobias ska ga kurs som borjar om tva timmar medan Klara ska forfriska minnet med ett introdyk med en instruktor imorgon. Forhoppningsvis kan vi sen gora Tobias tva sista dyk tillsammans och kanske nagot ytterligare.

Strandbaren i Haad Khom. Det fanns alla mojliga sorters djur dar. Enda anledningen grisar ska finnas i en restaurang ar denna enligt Klara.


Baten i Ang Thong.


Nationalparken fran baten.


Pa en av oarna som vi gick iland pa fanns det apor. Snalla apor som inte ville stjala till exempel glasogon.


Mer batbilder.


Tobias pa gatan i Mae Haad dar vi bor nu. Hela byn ar uppbyggd kring dykning.


Promenad till en strand nagra kilometer bort. Fin snorkling, men tyvarr kom regnet.


Pa vag till stranden.


Stigen till stranden gick genom djungeln.

4 kommentarer:

  1. Skön stil på aporna...coolt avslappnade men jag skulle aldrig lita på dem:)När det gäller grisen så skulle jag nog föredra den på tallriken än under bordet. Vad härligt att ni nu äntligen har kommit till dykningen. Hoppas det går bra för dig Tobias som är nybörjare och att ni får fina undervattensupplevelser.
    Kramar Anette & Peter

    SvaraRadera
  2. Hej på er! Tobias är numera ett dykfreak. Idag har vi sett fantastiska saker under vattnen. Bara 13 meter än så länge. Klara är med på båten men dyker på annat håll. På söndag får vi förhoppningsvis dyka tillsammans! Hoppas att allt är bra i Frankrike. Sköt om er och ha det bra. Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej,
    här dyker vi bara i polen och kanske efter vin i källaren. Fläsksidan däremot känner vi igen, men vår ligger i kylen.
    Sköna bilder och det ser ut som ett avslappnat och skönt liv. Blir det nya anhalter innan hemfärd eller stannar ni kvar?
    Alla hälsar, speciellt två vita semesterfirare.

    SvaraRadera
  4. Dyker ni i poolen eller i Polen :)? Vi tänker nog stanna här tills på onsdag. De sista dagarna är vi på Koh Samui för att vara på plats några dagar innan flyget går hem. Vi ses snart! Kram

    SvaraRadera