måndag 4 juli 2011

Koh Pha Ngan

I lordags tog vi planet fran Siem Reap till Koh Samui med en mellanlandning i Bangkok. Vi bestamde att vi skulle ta baten over till Koh Pha Ngan redan samma kvall. Nar vi kom ner till piren var havet fint och stilla men ganska snart efter att vi hade bordat baten blaste det upp till regnovader och vi ar overens om att vi har varit med om behagligare batresor. Vi tog forsta basta hotell nar vi kom fram och stannade dar under natten. Igar pa morgonen tog vi oss vidare till en mindre strand som heter Had Thian och bor pa ett mysigt stalle som heter the Sanctuary. Har finns allt for yogafantaster vilket gor att det passar extra bra som examenspresent till Tobias :). Vi bor i en urmysig bungalow med utsikt over havet och maten i restaurangen smakar bra. Vadret ar toppen vilket syns pa Klaras baksida som lyser upp tillvaron. Har ska vi stanna i nagra natter innan vi tar oss vidare till andra delar av on.
Lugnet fore stormen. I bakgrunden skymtar Koh Pha Ngan. Klara star pa piren varifran baten gar.
Sondagsmorgonen inleddes med en halvtimmes promenad till battaxin.
En nagot trevligare battur tog oss till the Sanctuary. Pa det har sattet far man transportera sig pa on eftersom vagnatet ar valdigt begransat.
Tobias njuter pa balkongen.
Har ar vart hem.
Utsikten fran balkongen.
Myggnat ar bra sa har mitt i djungeln.
Har yogade Klara idag. Det var meningen att en larare skulle komma, men sa blev det inte sa hon fick klara sig pa egen hand. Under tiden solade Tobias pa stenarna i bakgrunden pa andra sidan viken.

5 kommentarer:

  1. Wow....ser verkligen ut som ni hamnat i paradiset! Vilken utsikt från balkongen och yogaplatsen...måste väl vara en av de vackraste där du yogat Klara? Skönt att se bilder på er, ni ser välmående ut!Ingen hemlängtan...eller?
    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Ja har trivs vi minst sagt. Klara var valdigt nojd med detta yogastalle men imorgon blir det nog pa balkongen. Idag har vi varit pa utflykt till en mer "turistig" strand. Dar handlade Tobias badbyxor da de andra som inhandlades i Hanoi inte riktigt hholl mattet. Ikvall blir det film i strandrestaurangen, ska bli mysigt. Hoppas att du har det bra i Frankrike och att du inte heller kanner nagon hemlangtan for det gor inte vi. Vi langtar bara efter vara nara och kara och det gor val ocksa du? Halsa alla. Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag har hemlängtan!? Vad fint ni har det, måste vara skönt att komma till ett ställe där ni kan koppla av och ha en "vanlig" semester. I sverige är det typiskt svenskt sommarväder, regn, sol, mulet och runt ca.17-18 grader. Ingen tanke på bad för tillfället. Jag har också investerat i nya badbyxor, hoppas de håller måttet länge för de var dyra, men snygga! Tyckte mamma i alla fall. Kramar från Peter.

    SvaraRadera
  4. Ser verkligen härligt ut. Hur länge stannar ni här och vart går färden nästa gång? Vi åker till Stockholm via Huskvarna på torsdag och räknar med att vara tillbaka på Öland på måndag igen.Här är det härligt sommarväder får se hur länge det varar. Kram och mjau!!

    SvaraRadera
  5. Hej pa er alla foraldrar och katter. Din hemlangtan stillas val snart Peter? Far hoppas att du blir nojd med dina badbyxor. Tobias blev rodfargade av vattnet i poolen i Siem Reap. Harligt att hora att allt ar som det ska pa Oland. Omtanksamt att katterna ar med pa ett horn och halsar. Hoppas det blir bra i Stockholm och halsa broderna med fru respektive flickvan. Kramar

    SvaraRadera