söndag 16 oktober 2011

Promenix Bondi-Coogee

Vid starten på vår promenad

Ett tiotal meter senare

Idag har det inte varit många moln på himlen

Vi närmar oss Tamarama Beach

Håller den där klippan?

Vi närmar oss målet

Hemma igen. Här står Tobias på loftgången utanför dörren till vår lägenhet.

Det är väldigt smidigt för vi har bara fem/tio minuter att gå till bussarna till både Bondi Beach och Coogee Beach. Vi började i Bondi och gick sen längs kusten till Coogee. Promenaden tog oss kanske knappt två timmar, men det är nog snarare en timmes rask promenad om man inte stannar och tittar på allt. Utsikten och naturen är otroligt vacker. När vi kom fram till Coogee åt vi mexikansk lunch innan vi la oss på stranden. Tobias badade hela två gånger i det sjuttongradiga vattnet. Jag stod över den här gången. Idag har det verkligen känts som att man är på semester. Så här skulle man ha det när man har det som sämst!

2 kommentarer:

  1. Hej på er! Härliga bilder och en fin promenad, den ser vi fram mot i februari. Hoppas att vattnet är lite varmare då för vi har slutat med vinterbad:) Här hemma är allt bra, en skön söndag med fint väder soligt och ca. 10 grader, skall bli löpning strax och en god middag framåt kvällen. Katterna är kammade och Anette har fått päls!? De är sååå fina. Ha det bra, kramar från oss, Mor & Far.

    SvaraRadera
  2. Ja, den promenaden gör vi gärna om. Det är nog lite varmare i vattnet mitt i sommaren, men om vi har förstått det hela rätt så är temperaturskillnaderna i vattnet inte jättestora. På vintern kommer det nämligen varma strömmar från norr och på sommaren kommer kalla strömmar från söder. Så min (Klaras, om inte det skulle framgå) idealtemp på 30 grader blir det alltså inte, vilket säkert uppskattas av många andra...

    Håret från katterna är det enda som vi inte saknar från dem. Nu blir man till och med lite glad när man hittar vita hår på kläderna, en liten påminnelse om hemma.

    Kram

    SvaraRadera