torsdag 3 november 2011

Sydney Tower


Så här blå är inte himlen idag. Det regnar och är kallt. Men till helgen ska vädret vara fint igen och vi funderar på surflektioner. Hoppas våtdräkt ingår...

2 kommentarer:

  1. Hej på er! Nu är det fredag igen, en lite konstig fredag:( Ensam hemma i Jönköping. Jag är fortfarande lite krasslig, har varit en tuff vecka med halsont och kvällsjobb. I kväll är jag bara hemma och tar det lugnt. Badat jacuzzi och tar det lugnt med mej själv. Det blir nog lite tv och något att äta. Hoppas att surfningen gick bra, det kanske går åt våtdräkt första gångerna. Här hemma är det varmt höstväder ca.11 grader men mulet och grått. I morgon blir det ev. hockey HV-Brynäs. Skall jobba på förmiddagen men sedan är det lugnt. Anette har det bra i Kenya. Har varit i Nairobi idag och i morgon på skolan med meningsfull fritid för de ungdomar som inte har möjlighet att gå i skolan. Ser fram mot när hon kommer hem igen. Sofia åker till Cannes i morgon bitti och skall träffa alla vänner som ankrat upp i Cannes för vintern. Ha det bra tills vi hörs. Kramar Peter.

    SvaraRadera
  2. Hej! Roligt att höra ifrån dig. Tråkigt att du inte har blivit bra än. Du får inte jobba så mycket, då blir man inte frisk. Har koll på hv och det är ju en riktigt fin svit de måste försvara idag. När kommer mamma hem egentligen? Du får hälsa nästa gång ni hörs.

    Vi ska iväg nu och har inte surfat än, får se hur det blir med det. Vi kanske skjuter upp det några veckor. Men jag är minst sagt sugen! Idag har vi en härlig dag med sol och 25 grader, bra vårväder med andra ord. Vi ska hålla till på en ny strand för oss, Dee Why. Den ligger en bit norrut och sedan ska vi grilla hos en kollega som bor i närheten.

    Ha det så bra hemma i ensamheten, hockeyn blir nog i alla fall bra! Kramar från oss

    SvaraRadera