söndag 18 mars 2012

Great Ocean Road

På stranden vid de tolv apostlarna.

För den höjdrädda var det pirrigt att vara så högt upp, men mest spännande och häftigt.

Efter avslutad helikopterfärd.

En vild koala i Cape Otway National Park

Fiskelycka mellan flaggorna på en badstrand

Vi har fortsatt vår färd längs Great Ocean Road. Vädret är ok enligt Tobias, men jag är inte riktigt nöjd med de spridda skurarna mellan solskenet. Igår var vi vid de tolv apostlarna som är ett av Australiens kändaste landmärken. Där fick Tobias en för tidig födelsedagspresent: en helikoptertur! Idag när vi körde på en liten väg överraskades vi av en stor koalafamilj i eukalyptusträden. Vart man tittade såg man små lurviga gråa bollar och en var till och med nere och gick på marken. I natt är sista natten här längs kusten. Vi har elva mil kvar till Melbourne. Där har vi tänkt att stanna i två dagar innan vi antagligen tar oss vidare till Philip Island.

3 kommentarer:

  1. Hej på er! Äventyren tycks aldrig ta slut, vilka upplevelser! Tobias grattis på födelsedagen, 18 minuter sedan den började. Hurra, hurra.. Vi hörs i kväll, er morgon. Sov gott till dess. Kramar Anette, Peter & Sofia.

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis på en stora dagen Tobias! Låter som ni redan börjat fira med stil!
    Här i Sthlm är livet inte riktigt lika spännande, men vi upplever i alla fall mer eller mindre vilda djur på nära håll då lilla Morris bor hos oss den hör veckan.... Till Mackans stora glädje!
    Sköt om er!
    Kramar Mackan & Frida

    SvaraRadera
  3. Tack! Ni kommer snart få mer action än vad ni tror. Nu är vi i Melbourne och snart är födelsedagen slut. Vi ses förhoppningsvis på Öland. Kram

    SvaraRadera