torsdag 8 mars 2012

Resan är en del av målet

Det är inga problem att gå ut mitt i vägen för att ta en bild.


Vi har fått påtryckningar hemifrån att vi ska lägga upp en bild på vår husbil. På begäran kommer här en bild från förberedelserna för middagen i förrgår kväll. Jag står inne i bilen och tillagar gourmetnudlar och Tobias har dukat bordet med två glas och en flaska vin. På bilden är vi tio mil söder om Kings Canyon, det vill säga på en rastplats mitt i Australiens vildmark.

3 kommentarer:

  1. Ser man på! En begäran som infriades snabbt:) Kul att se hur ni bor och en fin plats för natten. Skönt att ni lämnat vildmarken och kommit till bebodda trakter. Hoppas ni får det bra ute på Kengaroo Island. Kör försiktigt och var rädda om er. Anette hälsar från Tjeckien. Kramar pappa Peter.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Äntligen en bild på ert tillfälliga hem! Jag skulle vilja åka i en likadan efter er. Tyckte jag kände igen överdelen. Ha det så bra! Kram!

    SvaraRadera
  3. God morgon! Vi trivs bra i vårt lilla hus även om det var riktigt kallt när vi vaknade idag. Vi satte på värmeelementet men då gick brandvarnaren. Bra att veta att den fungerar som den ska i alla fall. Vi får nog helt enkelt frysa ett tag tills solen har gått upp. Då får vi sätta på a/c istället för värme. Nu ska vi äta frukost innan vi beger oss ut bland vingårdarna. Kramar

    SvaraRadera