tisdag 28 juni 2011

Bilduppdatering

Vi vaknade tidigt i morse for att fanga Angkor Wat i soluppgangen. Det gjorde vi men det var inte sa haftigt som man kan tro. Det ar for molnigt tidigt pa morgonen nu nar det ar regnsasong (aven om det knappt regnar). Resten av dagen har vi varit pa barnhemmet och nu ska vi in till stan och ata mat. Vi far se vad det blir for gott. Internet ar valdigt segt sa det blir inte sa manga bilder men en liten uppdatering fran de senaste dagarna.
Klara ger blod. Var kille var grymt skon!


Framfor en av de handgravda reservoarerna.


Vi gick pa elfantstigen ner fran ett tempel. Vi motte ett gang stora djur som bar sackar.


Barnen sjunger.

8 kommentarer:

  1. Härliga ungar!Hur går det med maten och magen? Vad äter ni? Tycker Tobias ser mager ut...Har ni sett alla tempel? Är området stort eftersom ni är där så länge? Fin bild på Klara....kort skärpedjup, tjusigt! Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Hej. Det är inga problem med maten, oftast finns det vegetariskt till klara. Det blir mycket wokade grönsaker men det är ju gott. Här i Siem reap finns det en hel del restauranger som serverar både pizza och hamburgare. Så det går ingen nöd på oss. Tempelområdet är mycket stort. Ungefär som halva London. Så ett sjudagarspass har varit bra men nu är vi väldigt trötta på tempel så det blir nog inget mer av den varan. Som längst åkte vi ca 1,5 h med tuktuk från vårt hotell, så det tar sin tid att utforska. Bådas magar fungerar bra. Det var bara falskt alarm häromdagen. Hur har du det i Frankrike? På blogg ser ni ut att ha det bra. Har du sett att vi har kommenterat?
    Allt är bra här i alla fall. På lördag åker vi till Thailand!

    SvaraRadera
  3. Vilka fantastiska upplevelser! Skönt att magar och allt funkar som det skall. Det är ju fantastiskt att kunna följa er resa och känna att vi nästan är med er. Det är som bästa reseprogramet. Här hemma är allt bra, det är lite stressigt så här innan semestern men snart lugnar det nog sej. Vi har bra väder soligt och 25-27 grader. I helgen blir det Tylösand för att hjälpa Pelle med altanen. Kram från pappa Peter.

    SvaraRadera
  4. Hej pappa Peter. Vet inte om du fick smset idag. Vi hör av oss ikväll/efter lunch. Hoppas att du är på plats då. Hörde att du var på ryhov. Har du fått något svar? Låter som att du har det bra hemma. Roligt att det är så bra väder. Ha det bra så hörs vi snart. Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej på er.

    Kanske vackrare soluppgång här då. Sofia som kom på besök igår var först uppe på morgonen. Efter exkursion av "kärret" är hon nu på väg söderut igen. Jacob kom också igår och vi hade en härlig grillkväll med entrecote och färskpotatis. Inget som lockar vegetarianer men Tobias blir kanske lite sugen. Tror det blir tårta framåt e.m. dessutom.
    Verkar som ni har det bra. Fortsätt så.
    Många kramar från alla oss på Öland.

    SvaraRadera
  6. Låter som att födelsedagen har börjar bra. Vi ska försöka ringa om några timmar. Hoppas att ni svarar då. Kram

    SvaraRadera
  7. Åhhh vilken fantastisk insatts! Och Klara! Bilden på dig... du är såååå Vacker! Kramar från öa!

    SvaraRadera
  8. Vad gullig du är Sofia :). Kramar från oss.

    SvaraRadera